Tony Dennis og meg. oktober 2013

Jeg heter Elin og ble født i Oslo i 1955.
I 2000 flyttet mannen min og jeg fra Oslo til Odda i Hardanger. Odda har fjord, foss og fjell på alle kanter og et fantastisk utgangspunkt for flotte turer. Vi hadde en Flat Coated Retriever født i 2004 som i 9,5 år var min turkamerat og et sentralt midtpunkt i vår lille familie.

Med litt av filsofien til dikter Tormod Skagestad i bakhodet, flyttet vi våren 2012 til Lidköping i Sverige.

Livet går så fort. Ein må gripe sjansane, for ein kan ikkje hoppe av på en stad som er forbikjöyrd.  

 

 Drømmen vår var å bo på et litt større og mere aktivt sted. Vi ønsket oss muligheter for å gå ut og spise, nyte livet's glade dager i et trivelig sentrum, og et hus som på grunn av mine behov for daglige turer måtte ligge i nærheten til skog.

Kul Dette fant vi her i Lidköping. Kul

Landskapet her i syd Sverige skiller seg merkbart ut i forhold til Hardanger. Her er det flatt og åpent, skogene er fulle av hjortedyr og harer. Det er bare å sette på seg turskoene og ta fatt på alle mosjonstiene som ligger rett bak det nye huset vårt.

 

I agust 2013 kom i tillegg til Tony lille Dennis til oss. Han er en Field Spaniel fra Kennel Periwinkle. Da Tony desverre døde fra oss i november samme år, er det en stor trøst å ha en ny hund som engasjerer og som trenger all den kjærlighet han kan få.

   

Jeg blir veldig glad for en hilsen i gjesteboka.

 

Tony og Dennis okt. 2013