Uutstilling

Utstilling:
Både Dennis og jeg synes utstilling er sosialt og gøy.
Vi entrer ringen med vissheten om at vi er et "super-par" og dommerne får mene akkurat hva de vil.
Vi skal ha det gøy,heder og ære får komme i annen rekke. Vi liker å treffe hyggelige folk og andre fine hunder, vi tar det som en tur, og dersom det i tillegg er en dommer som liker vårt lille vidunder, ja da har vi jo riktig fått bonus for turen.

24. November
Etter et herlig døgn hos Lena og hennes fine tisper, var vi ivrige på å komme i ringen. Mye venting, men Dennis syntes det hele var både gøy og spennende. Han lå fint og sov i buret og var med på turer rundt i lokalet samt tisse pauser utenfor med all verdens herlige dufter.
 
Det hele gikk som en lek for lille gutten vår. Kjempe bra dag med flott support og hjelp fra Lena og hennes to tisper som var med som fantastisk "støttekontakt" for både eier og en liten kar på snart 5 mnd. 


28. desember.
Skaraborgs Kennelklubbs uoffisiell utstilling i Tibro: Dennis stilte i valp 3-9 mnd. og hadde med egen fanklubb. Hanne Merete fra Danmark og Maud klappet for lille gutten som fikk kjempefin kritikk med HP og BIR Valp. Nå får vi ta steget ut i den store verden å melde på til SKK sine utstillinger.

Planer for 2014
 
Vi har planer om å stille på 4-5 utstillinger fordelt ut over året. Vi må øve oss litt mer på å stille opp som en Field og ikke som en Flat stående fritt. Problemet med Dennis så langt er at når jeg har satt meg ned for å holde hodet opp og halen ut, ja da vil Dennis leke.

11. mai 2014
Nasjonal utstilling Lidköping.
Dennis har øvd både i ankomsthallen på Landvetter, ute på skogstier og på veier med folk og forstyrrelser. Stanna og stå stille går veldig fint. Løpe uten nesa i gulvet er et større problem. Den snille dommeren i dag, konkluderte med at det var en riktig sporhund, og sa at det var helt ok da det tross alt er en jakthund.  Hun likte Dennis godt, men litt løs i front/fot derfor Excelent , men ikke ck.
Vänersborg 2014

En varm dag med mye venting. Dommeren skulle ha hundene til å stå i lange perioder. Dennis var veldig flink, men dommeren syntes han var litt for myk i ledd og føtter. Very good.


Lidköping 2. mai 2015

Etter noen gode økter med ringtrening  i Håkanstorp, har vi fått mer driv og selvtillit i ringen. Dennis nå med hodet opp og han er flink til å stille seg opp foran dommeren. Jeg har valgt å fortsetter og stille Dennis fritt framfor meg. Det er mye enklere med min dårlige rygg. Dommeren likte hans gode og trygge framtreden og presiserte et herlig temperament. Fortsatt ikke utvokst, men hvem er det når man er 22 mnd. Excellent er vi veldig fornøyd med selv om det ikke ble ck.