Ut i min nya trädgård.

På'an igjen:

20.Mars 2012 flyttet vi til Lidköping i Sverige. Det er store og göyale utfordringer i vår nye hage. Pr. dato består den bare av en kjempestor gressplen med Tuja- hekk rundt.
I mine tidligere hager har jeg mer eller mindre plantet etter infalsmetoden, og etter noen år har jeg gravd opp igjen og flyttet rundt på både busker, og blomster.

Denne gangen har jeg på grunn av ryggproblemene tenkt å fölge en plan, og har fått hjelp av en hagedesigner med hva som trives her i Lidköping.
Önske mitt er en lettstelt, spennende hage, med blomstring fra vår til höst.

29.april 2012
Prosjektet starter, har målt og tegnet opp med spraylakk hvor bed og planter skal graves opp/ned.

20 mai 

To surjordbed og ett rose / staudebed er ferdig beplantet.
Det er godt og varmt, temraturen ligger på 20 grader.
Har kjöpt inn en del planter og trär til de neste tre beddene. Her kommer jeg til å plassere ut og plante, men å rydde jorda for gresstorv i hele beddet venter jeg litt med.  Trenger en liten pause og må sitte å nyte synet av jobben som er gjort også.
 
Juni.
Det er en tung og stor jobb med å fjerne gresstorva. Det tar ca to omganger i en fotballkamp og fjerne fire trillebård lass med torv.
Et av beddene måtte en liten Petter Smart lösning til for å lede vannet vekk fra bedet og ut til sluket i hagen. I dette bo området er hver huseier ansvarlig for å lede spillvann vekk fra tomtene sine. Det går dreneringslöp under hele boligfeltet som leder vannet ut og vekk.
Juli.
Nå begynner rosene og blomstre, det er deilig å se at det spirer og gror. 
August:Varmt i været og passe med nedbør gjør underverk. Det gror og begynner å se litt mer bebodd ut.